verkocht
Referentienr.:
1591
Type:
Lunchroom
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ca. 40 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Albert Cuypmarkt
Doelgroep:
Marktbezoekers, passanten, toeristen, Amsterdammers en dagjesmensen
Openingstijden:
Thans enkel voor ontbijt en lunch
Terras:
Inrichting:
Hippe huiskameruitstraling
Oppervlakte:
Ca. 90 m²
Keuken:
Ruim, open en professioneel

Informatie over dit object

Deze hippe lunchroom is gelegen aan de drukbezochte Albert Cuypstraat. De erkende Albert Cuypmarkt is de grootste dagmarkt van Europa en trekt dan ook duizenden toeristen, dagjesmensen en Amsterdammers aan. Om de hoek bevindt zich de Eerste Sweelinckstraat waar snel verschillende vernieuwende concepten positief zijn gestart.

In de huidige exploitatie wordt enkel gebruik gemaakt van de ontbijt- en lunchuren, wat logischerwijs dankzij de markt genoeg klandizie creëert. Echter zijn hier uitstekende mogelijkheden tot avondexploitatie dankzij voldoende parkeergelegenheid en ruimte zodra vanaf 18:00 uur de markt opgeruimd is. Hier profiteren momenteel de naastgelegen drukbezochte restaurants al volop van.

Vanaf buiten kan men direct genieten van de creatieve en warme uitstraling. De zaak valt op en mensen komen graag binnen voor een ontbijt of lunch. Binnen is een typisch huiskamergevoel gecreëerd met hippe inrichting en een authentieke houten vloer. Achterin de zaak is de grote open keuken, waarvandaan overzicht is over de gehele zaak. Deze keuken is voorzien van een professionele afzuiging naar het dak.

Unieke kans om aan de Albert Cuypmarkt een horecazaak te starten. Deze zaak kan zonder verplichtingen overgenomen worden.

Lunchroom aan de gezellige Albert Cuypstraat
Type:
lunchroom
Huurprijs:
€ 1.710
Overnameprijs:
€ 59.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden