verkocht
Referentienr.:
1514
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam West
Zitplaatsen:
50
Ligging:
Tussen Rembrandtpark en Vondelpark
Doelgroep:
Passanten, Buurtbewoners en toeristen
Openingstijden:
Thans dagelijks van 17:00 - 00:00 uur. Maandag en Dinsdag gesloten
Terras:
mogelijk
Inrichting:
Klassiek Frans
Oppervlakte:
Ca. 160 m²
Keuken:
Complete keuken

Informatie over dit object

Dit authentieke restaurant is gelegen, tussen het Rembrandtpark en het Vondelpark, aan de Surinamestraat Amsterdam. Een drukke doorgaande route richting het centrum of juist richting de snelweg A10. Verder zijn er verschillende, grote hotels in de nabije omgeving, waarvan één recentelijk nog zijn deuren heeft geopend. Ook het Vondelpark is nabij. De locatie is een druk middelpunt tussen stadsdeel West, Zuid, Centrum en de snelweg A10. Ook voor thuisbezorgconcepten strategisch een zeer interessante locatie.

Het restaurant wordt hedendaags al bijna 50 jaar geëxploiteerd als hoogwaardig klassiek Frans restaurant. Bij binnenkomst is direct de warme, Franse ambiance merkbaar. Verdeeld over de begande grond zijn een aantal bijzondere zitplaatsen gecreeërd. Verder naar achter treft men de semi open keuken aan, met nog een aantal zitplaatsen. Het restaurant bestaat uit verschillende verdiepingen wat bijdraagt aan de bijzondere sfeer. Ook in het souterrain is (vergund) een bar met een aantal sfeervolle zitplaatsen, inclusief openhaard, in gebruik.

De bar wordt ook voor besloten feesten en zakelijke bijeenkomsten succesvol gebruikt.

Het restaurant heeft mede door een goede naam gedurende een lange periode een vaste clientèle opgebouwd over het gehele land. Zie voor verdere informatie ook de Facebook & Iens pagina’s.

Deze bijzondere exploitatie dat al bijna 50 jaar haar diensten bewijst, herbergt veel potentie voor een nieuwe eigenaar.

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden