verkocht
Referentienr.:
1675
Type:
Snackbar / cafetaria
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Amsterdam West
Zitplaatsen:
Ligging:
Aan het Hugo de Grootplein
Doelgroep:
Buurtbewoners, toeristen en dagjesmensen
Openingstijden:
Van 07:00uur tot 01:00uur door de weeks, zaterdag & zondag van 07:00uur tot 03:00uur.
Terras:
Mogelijkheid
Inrichting:
Casco
Oppervlakte:
Ca. 100 m²
Keuken:

Informatie over dit object

Deze casco horecazaak is gelegen aan het Hugo de Grootplein in Amsterdam. Een bekend horecaplein met veel succesvolle horeca formules, zoals Razmataz, Mano a Mano, Orontos-West, Foodsim & Brasserie de Groot. De bedrijfsruimte is tussen Brasserie de Groot en Razmataz gelegen. Veel lokale Amsterdammers en toeristen komen dagelijks op de verschillende horeca formules af. Het is daarnaast een drukbezochte route voor zowel auto’s, fietsers als wandelaars richting het centrum (de Jordaan).  Naast de Jordaan zijn de Foodhallen en de Rozengracht op steenworpafstand. Twee haltes van tram 3 zijn aan het plein gelegen.

De zaak wordt casco opgeleverd, waardoor de toekomstige ondernemer het geheel naar eigen hand kan inrichten en exploiteren. Conform het bestemmingsplan zijn er diverse mogelijkheden op deze locatie ( Horeca I, III en IV). De oppervlakte is zeer praktisch. De verkoopruimte aan de voorzijde is ca. 50 m². Aan de achterzijde is ruimte voor een professionele keuken met een afzuigsysteem naar het dak. Daarnaast is er ook een kelder voor opslag van ca. 50m². Gezien de terrasvergunningen van de buren zal hier een vergunning voor het terras aangevraagd kunnen worden.

Deze cascozaak kan geheel naar eigen hand worden gezet met de mogelijkheid voor een snackbar, eetcafé tot aan een volwaardig restaurant.

Cascohorecazaak (Horeca I en III + IV) op het drukbezochte Hugo de Grootplein.
Type:
snackbar-cafetaria
Huurprijs:
€ 2.500
Overnameprijs:
€ 30.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden