verkocht
Referentienr.:
1707
Type:
Restaurant
Status:
Verkocht
Stadsdeel:
Zitplaatsen:
Ca. 80 zitplaatsen
Ligging:
Aan de Laan van Meerwijk
Doelgroep:
Passanten en buurtbewoners
Openingstijden:
Thans gesloten
Terras:
Ca. 16 zitplaatsen
Inrichting:
Praktisch
Oppervlakte:
135 m²
Keuken:
Zeer ruim

Informatie over dit object

 Dit Restaurant is gelegen op een hoeklocatie naast een zeer druk kruispunt aan de Laan van Meerwijk. Parkeermogelijkheden bevinden zich voor de deur en in de directe omgeving, tevens bevindt zich aan de overzijde van de weg hét winkelcentrum van Uithoorn. Momenteel wordt deze horecalocatie niet geëxploiteerd en behoeft het een frisse inleving.

Bij binnenkomst van het restaurant stapt men de zaal binnen met aan uw rechterhand de garderobe, hierachter zijn dubbele toiletgroepen aanwezig. In de zaal is een bar aanwezig waar een kleine investering noodzakelijk is. Grenzend aan de zaal zijn openslaande terrasdeuren die toegang bieden tot het terras van +/- 15m². De keuken is zeer ruim en volstaat met enkele investeringen aan een professionele horecakeuken, deze beschikt al over enige werkende apparatuur als; friteuse, fornuis, afzuigkap, koelcel, diepvrieskist. Verder is er een airco aanwezig en een vetput die aan alle vereisten voldoet. Aan opslagruimte geen gebrek, buitenom de inpandige opslagruimte is er via buiten een tweede ruime opslagruimte bereikbaar.

Doordat er geen overnamesom is, is het een uiterst geschikte mogelijkheid voor starters en kan dit met een geringe investering per direct geheel naar eigen hand gezet worden.

Huurkenmerken

Huuringangsdatum: in overleg, conform casco oplevering

Huurtermijn: 5 + 5 optie jaren op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurprijs: € 3.000,= per maand. Excl. btw.

Huurprijsindexering: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bestemming: Conform Horeca 4 (Lunchroom/Restaurant)

 

Casco plus restaurant in Uithoorn
Type:
restaurant
Huurprijs:
€ 3.000

Heeft u een vraag?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Download algemene informatie over dit object

Gebruik de onderstaande knop om een brochure te downloaden (PDF) over dit object.

Deel dit object met collega’s of vrienden